اهمیت ورزش برای کنکوری ها

اهمیت ورزش برای کنکوری ها

ورزش کردن نه تنها فواید جسمانی با خود به همراه می‌آورد بلکه می‌تواند فواید روان‌شناختی بسیاری برای داوطلبان کنکور به داشته باشد. خصوص در کاهش افسردگی، کاهش اضطراب و استرس و بالا بردن عزت نفس و آسایش فکری

در سال کنکور شما به دلیل نشستن های طولانی مدت نیاز به ورزش را به مرور حس خواهید کرد. در واقع ورزش کردن، سبب ترشح هورمون آدرنالین در بدن شده و این هورمون در بدن به بیدار ماندن بیش‌تر و تمرکز افراد کمک می‌کند.

مخصوصا اگه داوطلبی تا سال کنکور عادت به ورزش و تمرین منظم و مداوم داشته باشه و بخواد سال کنکور کنار بذاره ورزشش رو تا درس بیشتری بخونه،نه تنها بیشتر درس نمیخونه بلکه باعث افت تحصیلیش میشه.

چون هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی یک خلاء بزرگی توی وجودش حس میکنه که باعث میشه انگیزه و حوصله و اعتماد به نفسش پایین بیاد.

البته خوب دقت کنید منظور از ورزش کردن این نیست که شما روزی ۲ ساعت رو به ورزش اختصاص بدین

چون اینکار هم باعث از دست رفتن وقتتون میشه و هم باعث میشه که بدنتون خسته شه بعد یه تمرین سخت
پس بهترین کار اینه که بین نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه تمرینی سبک و مفرح انجام بدین نه بدنتون خسته میشه و نه وقتتون گرفته میشه بلکه امادگیتون برای مطالعه چندین برابر میشه.

یک مکان آرام و ترجیحاً فضای باز را برای ورزش انتخاب کنید. این آرامش به‌خصوص در حین انجام تمرینات کششی و انبساطی اهمیت بسیار زیادی دارد.

تمام تمرینات را آرام و منظم انجام دهید و هیچ‌گاه از مرز درد عبور نکنید.

اگر ورزش خاصی را به طور حرفه‌ای انجام می‌دهید، بهتر است امسال در مورد آن تصمیم خود را بگیرید و برای خود مشخص کنید که می‌خواهید بیش‌تر وقت و انرژی خود را به درس و یا به ورزش خود اختصاص دهید. بدترین اتفاق آن است که بخواهید هر دو را با بهترین کیفیت انجام دهید.

 شما انرژی و زمان محدودی در اختیار دارید، پس از خودتان انتظار‌های غیرمنطقی نداشته باشید.