چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کرد؟

چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کرد؟

آزمون دادن فقط وقت آدمو میگیره! نمیشه همون وقت بذاریم چهار تست بزنیم؟

وقتی که میدونم آزمون رو خراب می کنم، چرا برم سر جلسه؟

آزمون دادن زیاد آدم را خسته نمیکنه؟!

کلیات

یکی از فواید آزمون دادن فهمیدن اینه که چقدر توی هر درس مسلط هستید و مطالعه ای که داشتید با کیفیت بوده یا نه. به طور کلی آزمون به سه دسته ی مختلف تقسیم میشه

آزمون‌هایی که در منزل از خودتون میگیرید: ساده‌ترین نوع آزمون همین آزمونه. چند تا سوال انتخاب کنید و ببینید میتونید درست حلشون کنید یا نه. سعی کنید سوال هایی که انتخاب می‌کنید بیشتر از #کنکور_سراسری باشن.

پرسش های کلاسی: که به کوییز هم معروفن. این امتحان ها امکان مقایسه شما با کلاس و مدرسه رو فراهم میکنه و شما متوجه میشید که چقدر با دبیر همراه و هماهنگ هستید.

آزمون های آزمایشی: که هر دو هفته یا هر ماه یکبار از طریق موسسات مختلفی در سطح کشور برگزار می‌شه که البته برعکس چیزی که خیلی وقت ها میشنویم، نباید ملاک مقایسه شما با بقیه داوطلب های کنکور قرار بگیره. نتیجه این آزمون ها هم برای بررسی عملکرد شما خیلی اهمیت چندانی نداره. چون ممکنه دبیر شما نتونسته باشه تمامی قسمت هایی که آزمون ازش گرفته میشه پوشش بده و اگه سرعت تدریس دبیر بخواد با این برنامه های معمولا رویایی تطبیق داده بشه، قطعاً کیفیت آموزش تحت تاثیر قرار می گیره. بررسی این آزمون هاست که مهمترین بخش اونه. یعنی از طریق شرکت در این آزمون ها شما با سوالات زیادی آشنا می شید و طبق بررسی که انجام میدین پیشرفت های چشمگیری حاصل میشه.

توصیه ها و راهکارها

به طور منظم از خودتون امتحان بگیرید. مثلا هر جمعه یا پنجشنبه چند تا سوال از هر درس انتخاب کنید تا بفهمید که در طول هفته چی کار کردید. اگه تو بعضی از درس نمره خوبی نگرفتید، ناراحت نشید و دنبال راهکار برای بهتر کردن وضعیت باشید.

 برنامه مطالعاتی خودتون رو مطابق برنامه آزمون های آزمایشی پیش نبرید. چون ممکنه سرعت تدریس دبیرتون با برنامه آزمون پیش نره و شما دچار دردسر بشید.با توجه به سنگین بودن درس ها نمیتونین خودتون به تنهایی از پسش بربیاین پس بهتره قسمت هایی که درس گرفتین رو در آزمون پاسخ بدین و سوالاتی رو که نخوندین بدون پاسخ بزارین.

حتما آزمون هاتون رو بررسی کنید تا خوب متوجه نقاط ضعف و قوت تون باشید. اگر بررسی آزمون انجام نمیدین بدونین که شرکت در #آزمون هیچ تاثیر مثبتی روی روند پیشرفت شما نخواهد داشت.

سعی کنید به تدریج عادت های آزمون دادن رو مثل رعایت زمان هر درس و موارد دیگه یاد بگیرید.

هر روز هم لازم نیست که از خودتون آزمون بگیرید و هر هفته هم نمیخواد تو آزمون های آزمایشی شرکت کنید. تعداد بیش از حد آزمون باعث میشه که کم‌کم دلسرد بشید و اهمیتی که شرکت در آزمون برای شما داره، کمتر و کمتر بشه.

استمرار تو هر کاری باعث موفقیت میشه، یکی از علل اصلی موفقیت رتبه های خوب کنکور هم پیگیری هست که دارند بخصوص آزمون هایی که یا از خودشون میگیرن یا اینکه تو مدرسشون شرکت می‌کننن.

جمع‌بندی

تا زمانی که افراد در امتحان شرکت نکن، نتیجه فعالیت هاشون مشخص نمیشه. شرکت کردن در آزمون تستی برای یک داوطلب کنکور، از اساسی ترین فعالیت های سال کنکوره تا با سوالات زیادی آشنا بشین و با بررسی اون ها سطح علمی خودتون رو بالاتر ببرین.. اما شرکت کردن در هر آزمونی هم درست نیست و ممکنه مانعی در برابر درس خواندن دانش آموز بشه. آزمون خوب دارای چند ویژگی مهم و اساسیه که براتون توضیح خواهیم داد.

 

تیم آموزشی مرکز مشاوره احمدی

Instagram: @moshavereh_ahmadi

Telegram: @moshavereh_ahmadi

Web site: www.gaam-akhar.ir