انواع روش های تست زدن

انواع روش های تست زدن

 

اهمیت تست‌ زدن:

برای موفقیت در آزمون سراسری اهمیت دارد که علاوه بر مطالعه‌ دقیق مطالب درسی، آشنایی با نوع سؤال‌های تستی را نیز بیاموزیم.

تصور اشتباهی که برخی از کنکوری‌ها دارند این هست که تست زنی رو جدا از مطالعه میدونند، این در حالی است که تست زنی از مهم ترین مراحل مطالعه محسوب میشود و اگر این حلقه از مطالعه به درستی تکمیل نشود، بدون شک با مشکل مواجه خواهند شد.

در این مقاله انواع روش ها و مدل‌های تست زنی رو برای شما دقیق توضیح می دهیم:

 

 تست زنی آموزشی :

فراموش نکنید که وقتی ما در منزل مشغول تست زدن هستیم همچنان در مرحله ی یادگیری و آموزش هستیم. دانش آموز در تست های آموزشی زمان برایش اهمیتی ندارد و فقط هدف یادگیری است و باید راه حل های مختلف حل تست ها را بیاموزند. در حل تست‌های آموزشی نياز به گرفتن وقت و درصد نيست. صرفاً اين نوع از تست زنی برای یادگیری هرچه بهتر مفاهیم درسی کاربرد دارد، بنابراین هدف شما از تست زنی آموزشی، درگیر شدن با تست های مختلف است.

حتماً تست‌ها رو علامت‌‌گذاری كنيد تا در دفعه‌های بعدی (تكرار تست‌ها) بدانید کدام تست‌ها رو بايد مجدداً پاسخ دهید. نكته‌هايی كه در حین تست زنی با آن رو به رو میشوید در دفتر خلاصه‌نويسی يا نكته‌برداری خودتون بنويسید تا در زمان دوره كردن و يا شب قبل از امتحان به آنها مراجعه كنید..

 

تست زنی آزمونی :

این مدل تست، همان آزمونی است که برای ارزیابی خودتان انجام می‌دهید. در این نوع باید به زمان توجه داشته باشید و سپس نتیجه و درصد خود را نیز محاسبه کنید. برای اینکار می‌توانید از تست‌های نکته‌دار، تست‌های نزده و اشتباهات رایجی که خودتان مشخص کرده‌اید، استفاده نمایید. بسیار مهم است که فضای آزمون را برای خود شبیه‌سازی کرده و تمام تکنیک‌های لازم را در آن رعایت کنید. پس از آزمون نکات مهم و اشتباهات خود را یادداشت کنید و در روزهای پایانی آن‌ها را مطالعه نمایید. با کسب مهارت در تست زنی می‌توانید موفقیت خود را در کنکور تضمین کنید.

 

 تست جمع‌بندی :

بعد از این‌که شما تمام موضوعات تدریس‌شده را به‌خوبی یاد گرفتید و با حل تست‌های آموزشی، آن‌ها را کامل کردید و برای بالا بردن سرعت ‌عمل و تسلط خود تست‌های آزمونی  را به ‌صورت آزمون‌های خانگی در همه‌ی مباحث کامل‌شده برگزار کردید، نوبت به تست‌های جمع‌بندی می‌رسد. زمان حل تست‌های جمع‌بندی معمولاً در پایان تابستان، پایان ترم اول (دی‌ماه)، ایام نوروز و خردادماه است. در این مرحله شما همراه با دوره‌ی مطالب خلاصه‌شده شروع به جمع‌بندی مباحث می‌کنید.